Om oss/ Annonsere

Denne siden driftes av Digital Consult AS
Selskapet driver med utvikling, innholdsmarkedsføring samt drift av en rekke nettsteder i Norge. Flere av nettstedene vi eier, utvikler og drifter inneholder artikler, guider og tips som inneholder reelle anbefalinger og vurderinger. Innholdet ligger således som oftest innenfor den den redaksjonelle sfæren, mens lenker ofte er av kommersiell art. Noen av nettstedene er også basert utelukkende på reelt redaksjonelt innhold, på disse sidene er kommersielt innhold i form av annonser.
 
Vi har en stor portefølje av nettsteder innenfor veldig mange ulike temaer og er således en aktuell samarbeidspartner for veldig mange annonsører. Kontakt oss om du ønske å annonsere på mail post@dconsult.no eller på telefon 980 55 554. Samlet har vi over 500 000 lesere hver måned (Tall fra Google Analytics) 
 
Vi tilbyr artikkelmarkedsføring, displaybannere samt deling av budskap/ tilbud og artikler mot våre 400 000 følgere i ulike sosiale medier. Vi samarbeider med internasjonale aktører og kan pr. dato tilby bestilling av leiebil fra tusenvis av destinasjoner over nesten hele verden. Søkemotoren henter og sammenligner priser fra alle de største aktørene, noe som sikrer deg både lave priser og et meget godt utvalg.Sikkerhet er et fokus område for oss, både vårt og de eksterne systemene vi er trygge gjennom kryptert overføring av både personopplysninger og kortdata (SSL).