Her finner du verdens beste flyplasser

Det finnes amnge kåringer hvert år som gir prestisjetunge seire som verdens beste flyplass. Condé Nast magasinet kårer årlig verdens beste flyplass med hjelp fra sine lesere. Det har i flere år vært den internasjonale flyplassen i Singapore har gått av med seieren for verdens beste flyplass i en årrekke, men i år ble den slått av en ny kandidat- Istanbul Airport i Tyrkia.

Istanbul Airport Tyrkia

Istanbul airport sto ferdig i 2019 og er tjuefem ganger større enn Gardermoen. Her får du blant annet egne roboter som følger deg til gaten og du vil få den beste av servicen.

Istanbul Airport er plassert på den europeiske siden av Istanbul og er verdens største flyplass. Det antas at flyplassen vil ha mer enn 200 millioner passasjerer i løpet av 2025.

Flyplassen har også mer enn 350 utreiser til 110 ulike land. Taxfree-avdelingen er også en av verdens største. Servicen og utvalget du finner ved denne flyplassen er virkelig noe av det flotteste og mest eksklusive du kan finne ved en flyplass. Istanbul Airport  samler hele tre  kontinenter Europa, Asia og Afrika og vil etter sigende fortsette sin utvikling i årene som kommer.

Har du planer om å utforske Istanbul finnes det en mengde med hoteller du kan velge mellom men du kan også overnatte på flyplassen om du ønsker det.

Singapore Airport

Nummer to i kåringen av verdens beste flyplass er tidligere vinner, Singapore Airport. Denne flyplassen er et viktig knutepunkt og kan by på en mengde med opplevelser. Her finner du alt fra kino og kunstig regnskog til egen skøytebane. Alt mens du venter på din neste flyvning.

Hele åtte år på rad har Singapore Airport kunnet utrope seg som vinneren av den folkevalgte i prisen og smykke seg med tittelen- verdens beste flyplass. I 2022 kom de på en andreplass og er fortsatt en av de ledende når det kommer til den beste flyplassen i verden.

Et stopp på Singapore Airport er en opplevelse i seg selv. Her finnes en mengde med aktiviteter og restauranter hvor du kan slå i hjel litt tid. Flyplassen har også flere grøntområder og hager for reisende som trenger å strekke på bena. Her finner du også et fantastisk fossefall med tropiske planter og over 2000 trær. Flyplassen har både sommerfuglhage, solsikkehage og en egen kaktushage, alle plassert ved de ulike terminaler.

Det kan være greit å merke seg at i den prestisjetunge Skytrax- kåringen var det Hamad Internatinal Airport som gikk av med seieren som verdens beste flyplass. Skytrax er et analyseselskap som hvert å kårer verdens beste flyselskap, lounge og flyplass og blir av mange ansett som luftfartens Oscarutdeling.

Her finner du de beste prisene på flyreise.